Bottega Verde

Collection: Buzë

8 products
 • Linfa di Vite - Krem i konturit të syve dhe buzëve
  Regular price
  Lek 2,390.00
  Sale price
  Lek 2,390.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Buzëkuq Laps
  Regular price
  Lek 1,550.00
  Sale price
  Lek 1,550.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Buzëkuq që qëndron gjatë
  Regular price
  Lek 1,800.00
  Sale price
  Lek 1,800.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Shkëlqyes Buzësh
  Regular price
  Lek 690.00
  Sale price
  Lek 690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Balsam Buzësh
  Regular price
  Lek 1,800.00
  Sale price
  Lek 1,800.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Laps Buzësh
  Regular price
  Lek 850.00
  Sale price
  Lek 850.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Buzëkuq Mat
  Regular price
  Lek 1,800.00
  Sale price
  Lek 1,800.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Buzëkuqi me vaj Argani
  Regular price
  Lek 1,250.00
  Sale price
  Lek 1,250.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out