Bottega Verde

Collection: Fytyrë

18 products
 • Bazë Make Up
  Regular price
  Lek 0.00
  Sale price
  Lek 0.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Korrigjues i puçrrave
  Regular price
  Lek 1,450.00
  Sale price
  Lek 1,450.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Furçë praktike 2në1
  Regular price
  Lek 2,690.00
  Sale price
  Lek 2,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Letra për heqjen e Makeup
  Regular price
  Lek 750.00
  Sale price
  Lek 750.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Bronzer 100% natyral
  Regular price
  Lek 2,490.00
  Sale price
  Lek 2,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Bronzer Kompakt
  Regular price
  Lek 2,290.00
  Sale price
  Lek 2,290.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Bronzer Terra
  Regular price
  Lek 1,990.00
  Sale price
  Lek 1,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Pudër e thatë My Color
  Regular price
  Lek 1,890.00
  Sale price
  Lek 1,890.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Blush My Color
  Regular price
  Lek 1,870.00
  Sale price
  Lek 1,870.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Korrektori COVER-AGE
  Regular price
  Lek 1,590.00
  Sale price
  Lek 1,590.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Korrektori ndriçues me vitaminë E dhe ekstrakt vanilje
  Regular price
  Lek 1,490.00
  Sale price
  Lek 1,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Korrektori stick me vaj bajame dhe vitaminë E
  Regular price
  Lek 1,590.00
  Sale price
  Lek 1,590.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Korrektori me ekstrakt të luleve të portokallit dhe Vitaminë E
  Regular price
  Lek 1,390.00
  Sale price
  Lek 1,390.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Skin Voile - Fondatina Hidratuese me SPF15
  Regular price
  Lek 2,980.00
  Sale price
  Lek 2,980.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Fondantina kundër plakjes
  Regular price
  Lek 2,890.00
  Sale price
  Lek 2,890.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Fondatina Illuminante me ekstrakt qitro dhe ekstrakt boronice
  Regular price
  Lek 2,890.00
  Sale price
  Lek 2,890.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Fondatina No Transfer - me Ekstrakt Orkide dhe Vitaminë E
  Regular price
  Lek 2,400.00
  Sale price
  Lek 2,400.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Fondatina 24 orë - me ekstrakt Orkide
  Regular price
  Lek 3,600.00
  Sale price
  Lek 3,600.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out