Bottega Verde

Collection: Kujdesi ndaj Diellit

Mbrojtje nga dielli për fytyrën dhe trupin për të gjithë familjen!

43 products
 • SOL Shafran Calendula - Qumësht Dielli SPF20
  Regular price
  Lek 3,950.00
  Sale price
  Lek 3,950.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ekstrakt i Bukurisë - Qumësht antioksidant i trupit
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Karrote- Xhel për trupin pas diellit
  Regular price
  Lek 1,900.00
  Sale price
  Lek 1,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Aloe - Xhel për trupin pas diellit
  Regular price
  Lek 1,900.00
  Sale price
  Lek 1,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Shalqi - Xhel për trupin pas diellit
  Regular price
  Lek 1,900.00
  Sale price
  Lek 1,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Tropical Papaja- Spray nxirës
  Regular price
  Lek 2,390.00
  Sale price
  Lek 2,390.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Cocco - Qumësht pas diellit
  Regular price
  Lek 1,990.00
  Sale price
  Lek 1,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Cocco -Spray Dielli SPF30
  Regular price
  Lek 3,700.00
  Sale price
  Lek 3,700.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Cocco - Qumësht Dielli SPF20
  Regular price
  Lek 3,490.00
  Sale price
  Lek 3,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Cocco - Qumësht Dielli SPF30
  Regular price
  Lek 3,700.00
  Sale price
  Lek 3,700.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Cocco - Spray Dielli
  Regular price
  Lek 2,390.00
  Sale price
  Lek 2,390.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Cocco - Spray Dielli Hidratant
  Regular price
  Lek 2,390.00
  Sale price
  Lek 2,390.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Tropical - Krem pas Diellit
  Regular price
  Lek 1,990.00
  Sale price
  Lek 1,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Tropical - Vaj Nxirës
  Regular price
  Lek 2,290.00
  Sale price
  Lek 2,290.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Tropical - Krem Dielli
  Regular price
  Lek 2,290.00
  Sale price
  Lek 2,290.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Tropical - Xhel Fondent
  Regular price
  Lek 2,690.00
  Sale price
  Lek 2,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Sol Tropical - Spray Nxirës
  Regular price
  Lek 1,990.00
  Sale price
  Lek 1,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Karrota dhe Luledielli - Qumësht para dhe pas diellit
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Ibisco Argan - Qumësht para dhe pas diellit
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Ibisco Argan - Krem pas diellit
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Ibisco Argan - Qumësht Dielli SPF50
  Regular price
  Lek 3,700.00
  Sale price
  Lek 3,700.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Ibisco Argan - Qumësht Dielli SPF20
  Regular price
  Lek 2,900.00
  Sale price
  Lek 2,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Ibisco Argan - Qumështi Dielli
  Regular price
  Lek 2,600.00
  Sale price
  Lek 2,600.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Ibisco Argan - Krem Dielli
  Regular price
  Lek 2,900.00
  Sale price
  Lek 2,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Elicriso - Locion Pas Diellit
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Elicriso - Qumësht Dielli SPF50
  Regular price
  Lek 3,700.00
  Sale price
  Lek 3,700.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Elicriso - Krem Dielli
  Regular price
  Lek 2,900.00
  Sale price
  Lek 2,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Elicriso - Qumësht Dielli
  Regular price
  Lek 3,700.00
  Sale price
  Lek 3,700.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Elicriso - Spray Dielli
  Regular price
  Lek 2,900.00
  Sale price
  Lek 2,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Elicriso - Qumësht Dielli
  Regular price
  Lek 3,700.00
  Sale price
  Lek 3,700.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Fëmijë - Krem kundër Diellit
  Regular price
  Lek 4,490.00
  Sale price
  Lek 4,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • SOL Fëmijë - Qumësht Dielli
  Regular price
  Lek 4,990.00
  Sale price
  Lek 4,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out