Bottega Verde

Collection: kujdesi per floket

kujdesi per floket nga bottga verde
53 products
 • Bojë Floku - Çokollatë Fondente nr. 5C
  Regular price
  Lek 1,990.00
  Sale price
  Lek 1,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kashmir - BB Krem Floku
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Orkide & Oriz - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 1,590.00
  Sale price
  Lek 1,590.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kashmir - Maskë Floku
  Regular price
  Lek 1,590.00
  Sale price
  Lek 1,590.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kashmir - Vaj Floku
  Regular price
  Lek 1,490.00
  Sale price
  Lek 1,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kashmir - Balsam Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kashmir - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Argani - Vaj Floku
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Argani - Balsam Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Argani - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 980.00
  Sale price
  Lek 980.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Fruta Pylli dhe Arrë - Maskë Floku
  Regular price
  Lek 1,590.00
  Sale price
  Lek 1,590.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Fruta Pylli dhe Arrë - Balsam Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Goji dhe Keratin - Balsam Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Goji dhe Keratin - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Goji dhe Keratin - Vaj Floku
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Goji dhe Keratin -Spray Floku 10në1
  Regular price
  Lek 1,690.00
  Sale price
  Lek 1,690.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Goji dhe Keratin - Maskë Floku
  Regular price
  Lek 1,590.00
  Sale price
  Lek 1,590.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Shalqi - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Mollë jeshile dhe Lime - Spray Floku
  Regular price
  Lek 1,190.00
  Sale price
  Lek 1,190.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Mollë jeshile dhe Lime - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 980.00
  Sale price
  Lek 980.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Argjilë dhe Qitro - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 980.00
  Sale price
  Lek 980.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Avokado - Spray Floku
  Regular price
  Lek 1,390.00
  Sale price
  Lek 1,390.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Avokado - Balsam Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Avokado - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 990.00
  Sale price
  Lek 990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kokos - Qumësht Spray Floku
  Regular price
  Lek 1,650.00
  Sale price
  Lek 1,650.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kokos - Balsam Floku
  Regular price
  Lek 980.00
  Sale price
  Lek 980.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Keratin dhe Kokos - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 980.00
  Sale price
  Lek 980.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Vaj Kokosi Natyral
  Regular price
  Lek 2,790.00
  Sale price
  Lek 2,790.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Vaj Sublim Floku
  Regular price
  Lek 1,890.00
  Sale price
  Lek 1,890.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • BV Krin - Shampo Floku
  Regular price
  Lek 1,100.00
  Sale price
  Lek 1,100.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Xhinxher - Scrub Para Shampos
  Regular price
  Lek 1,290.00
  Sale price
  Lek 1,290.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Xhinxher - Spray Floku
  Regular price
  Lek 1,290.00
  Sale price
  Lek 1,290.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out