Bottega Verde

Collection: Linfa di Vite

5 products
 • Linfa di Vite - Krem Fytyre
  Regular price
  Lek 5,600.00
  Sale price
  Lek 5,600.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Linfa di Vite - Krem i konturit të syve dhe buzëve
  Regular price
  Lek 2,390.00
  Sale price
  Lek 2,390.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Linfa di Vite - Xhel larës për fytyrën
  Regular price
  Lek 2,300.00
  Sale price
  Lek 2,300.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Linfa di Vite - Balsam hidratues
  Regular price
  Lek 2,700.00
  Sale price
  Lek 2,700.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Linfa di Vite - Ampula për fytyrën
  Regular price
  Lek 2,990.00
  Sale price
  Lek 2,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out