Bottega Verde

Collection: Set për Femra

15 products
 • Ide Dhurate - Argani në një çantë jumbo
  Regular price
  Lek 5,900.00
  Sale price
  Lek 5,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurata - Enjoy Shea
  Regular price
  Lek 1,490.00
  Sale price
  Lek 1,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Shampo dhe Krem Duarsh
  Regular price
  Lek 1,990.00
  Sale price
  Lek 1,990.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Kutia e Trupit nga Argani
  Regular price
  Lek 2,750.00
  Sale price
  Lek 2,750.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Shporta Iris
  Regular price
  Lek 2,750.00
  Sale price
  Lek 2,750.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Set Krem Duarsh
  Regular price
  Lek 1,900.00
  Sale price
  Lek 1,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate- Set Duarsh Tërshërë dhe Argan
  Regular price
  Lek 1,900.00
  Sale price
  Lek 1,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate -Enjoy Argan
  Regular price
  Lek 1,490.00
  Sale price
  Lek 1,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Kutia e Trupit nga Trëndafili
  Regular price
  Lek 2,750.00
  Sale price
  Lek 2,750.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate- Kutia Prestigjoze Max
  Regular price
  Lek 7,490.00
  Sale price
  Lek 7,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate
  Regular price
  Lek 1,800.00
  Sale price
  Lek 1,800.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Set i butësisë
  Regular price
  Lek 2,490.00
  Sale price
  Lek 2,490.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Set Krem Duarsh
  Regular price
  Lek 1,900.00
  Sale price
  Lek 1,900.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Set Trupi me Arrë Afrikane
  Regular price
  Lek 2,750.00
  Sale price
  Lek 2,750.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ide Dhurate - Set Trupi me Bajame
  Regular price
  Lek 2,750.00
  Sale price
  Lek 2,750.00
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out