Bottega Verde

Argan Maroku- Deospray

Argan Maroku- Deospray

Regular price
Lek 990.00
Sale price
Lek 990.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Aroma e saj e ëmbël e vesh lëkurën me nota të ngrohta dhe dehëse, duke i dhënë freski të menjëhershme dhe të zgjatur