Bottega Verde

Barberia Toscana - Parfum

Barberia Toscana - Parfum

Regular price
Lek 2,990.00
Sale price
Lek 2,990.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Një version i freskët dhe modern i parfumit tradicional që vesh në mënyrë perfekte emocionet e njeriut modern