Bottega Verde

Ide Dhurate - Set Shamposh

Ide Dhurate - Set Shamposh

Regular price
Lek 1,490.00
Sale price
Lek 1,490.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Një ide dhurate e thjeshtë por gjithmonë e dobishme dhe mbresëlënëse është dyshja e Shampove Bottega Verde, e përbërë nga kombinimet e Momenti di Blu & Nero d'Ambra