Bottega Verde

Ide Dhurate - Set Trupi me Arrë Afrikane

Ide Dhurate - Set Trupi me Arrë Afrikane

Regular price
Lek 2,750.00
Sale price
Lek 2,750.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Një propozim dhurate nga kombinimi kremit të trupit dhe shampos me përbërje të arrës afrikane