Bottega Verde

Keratin dhe Kashmir - Maskë Floku

Keratin dhe Kashmir - Maskë Floku

Regular price
Lek 1,590.00
Sale price
Lek 1,590.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Maskë floku që mundëson ristrukturim intensiv të flokut me proteina keratine dhe kashmiri. Në 2 minuta lufton shenjat e dëmtimit dhe i jep jetë të re flokëve që kanë nevojë për vëmendje të veçantë.