Bottega Verde

Legno Marino - Balsam Aftershave

Legno Marino - Balsam Aftershave

Regular price
Lek 1,490.00
Sale price
Lek 1,490.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Balsam pas rruajtjes me Minerale, pa alkool. Rezultati është një lëkurë e butë dhe e freskët pas secilës rruajtje