Bottega Verde

Lei by Bottega Verde

Lei by Bottega Verde

Regular price
Lek 3,490.00
Sale price
Lek 3,490.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Interpretimi i përsosur i feminitetit modern në një aromë të qëndrueshme dhe sensuale,me lule pasionante të Trëndafilit dhe Jaseminit, me aromën e fortë të Muskut të Bardhë dhe Vaniljes.