Bottega Verde

Letra për heqjen e Makeup

Letra për heqjen e Makeup

Regular price
Lek 750.00
Sale price
Lek 750.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Fshin me pëlhurë shumë të butë jo të endura, ideale për pastrimin dhe eliminimin e të gjitha gjurmëve të make-up

Pastroni butësisht të gjitha llojet e lëkurës