Bottega Verde

Momenti di Blu - Deo Roll on

Momenti di Blu - Deo Roll on

Regular price
Lek 990.00
Sale price
Lek 990.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Po aq delikate sa një përkëdhelje, vepron në lëkurë dhe qëndron  për një kohë të gjatë!