Bottega Verde

Momenti di Blu - Parfum

Momenti di Blu - Parfum

Regular price
Lek 2,990.00
Sale price
Lek 2,990.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Një parfum i krijuar duke menduar për elegancën e përjetshme të njeriut karizmatik dhe poetik.