Bottega Verde

Moringa - Larës Fytyre

Moringa - Larës Fytyre

Regular price
Lek 1,490.00
Sale price
Lek 1,490.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Hapi i parë thelbësor për të mbrojtur lëkurën nga ndotja: ajo heq butësisht papastërtitë dhe e çliron atë nga smogu dhe faktorë të tjerë ndotës.