Bottega Verde

Nero d'Ambra - Balsam Aftershave

Nero d'Ambra - Balsam Aftershave

Regular price
Lek 1,990.00
Sale price
Lek 1,990.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Balsam pas rruajtjes me ekstrakte druri 
Formula e kremit të balsamit, absorbohet shpejt.
Rezultati është një lëkurë e butë dhe e freskët pas çdo rruajtjeje.