Bottega Verde

Penel Laps

Penel Laps

Regular price
Lek 1,390.00
Sale price
Lek 1,390.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Penel rezistent ndaj ujit ,e zezë supreme që zgjat gjatë gjithë ditës - 14 orë

Maja speciale ju lejon të realizoni një vijë të qartë dhe të përcaktuar mirë në një kalim të vetëm. Formula novatore thahet menjëherë, mbetet e paprekur gjatë gjithë ditës dhe nuk njolloset.