Bottega Verde

Phytovital - Krem Dite për fytyrën

Phytovital - Krem Dite për fytyrën

Regular price
Lek 4,890.00
Sale price
Lek 4,890.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Një trajtim i gjeneratës së re i krijuar për t'iu përgjigjur në mënyrë efektive nevojat e lëkurës së plakur me shenja të dukshme të moshës, humbjes së freskisë. Ka një strukturë që i jep rehati lëkurës dhe një aromë veçanërisht të këndshme që jep një ndjenjë të një bukurie të kënaqshme