Bottega Verde

Rimel All in One

Rimel All in One

Regular price
Lek 1,690.00
Sale price
Lek 1,690.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Qerpikët në formë perfekte, të lakuara, të zgjatura dhe voluminoze, që nga aplikimi i parë!