Bottega Verde

Vanilje e Zezë - Deospray

Vanilje e Zezë - Deospray

Regular price
Lek 990.00
Sale price
Lek 990.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

Aroma e tij sensuale e përkëdhel lëkurën me ëmbëlsi dhe i jep freski të menjëhershme.